Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Nee, Indiërs die naar Bali reizen voor toeristische doeleinden kunnen gebruikmaken van een visa-on-arrival, wat betekent dat zij bij aankomst op de luchthaven een visum kunnen verkrijgen voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Speciale regels voor Indiërs

Het is belangrijk op te merken dat Indiërs die naar Bali reizen andere visumvereisten hebben dan bijvoorbeeld Europese of Amerikaanse reizigers. Het is raadzaam voor Indiërs om de meest recente informatie te raadplegen en zich goed voor te bereiden op hun reis naar Bali.

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor reizigers uit Nederland is een visum vereist om Indonesië binnen te komen. Dit visum kan worden verkregen bij de Indonesische ambassade in Den Haag of bij aankomst op de luchthaven in Indonesië.

Visumvrijstelling

Er is een visumvrijstelling van toepassing voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden. Reizigers moeten wel kunnen aantonen dat zij over voldoende financiële middelen beschikken voor hun verblijf en een retourvlucht hebben geboekt.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Hoeveel moet ik betalen voor een Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

De kosten voor een Visa on arrival in Indonesië bedragen $35 USD voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag moet contant en in dollars worden betaald bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten en verlenging

Als je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, kun je het visum verlengen bij het plaatselijke immigratiekantoor. De kosten hiervoor bedragen $35 USD per verlenging. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten zijn, afhankelijk van de duur en het type visum dat je nodig hebt.



Meer info: 60 dagen visum indonesie

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum is nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan eenvoudig online worden aangevraagd.

Hoe een visum voor Bali aanvragen

Om een visum voor Bali aan te vragen, moet je een geldig paspoort hebben dat nog minimaal zes maanden geldig is. Daarnaast dien je een online aanvraagformulier in te vullen en de vereiste kosten te betalen. Het visum wordt elektronisch aan je paspoort gekoppeld en is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen op Bali.

Is een visum vereist voor Bali in 2024