De perfecte wijnbar
wijnbar

Wat voor wijn is een goede match met roodbaars?



Welke wijn past goed bij roodbaars?

Een goede keuze bij roodbaars is een frisse en fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze wijnen hebben vaak citrustonen en een lichte zuurgraad die perfect samengaan met de zachte en delicate smaak van roodbaars.

Andere goede opties zijn een Chardonnay of een Verdejo. Deze wijnen hebben vaak wat meer body en kunnen de stevige textuur van roodbaars goed aan. Zorg er wel voor dat de wijn niet te zwaar is, zodat de smaak van de vis niet overheerst wordt. Kies dus voor een wijn die de smaken van de roodbaars aanvult en versterkt, zonder deze te overstemmen.

Wat kost een high wine?



Wat kost een high wine?

Een high wine in Nederland kost gemiddeld tussen de €25 en €50 per persoon, afhankelijk van de locatie en de kwaliteit van de wijnen en hapjes die worden geserveerd. Sommige restaurants bieden ook luxe high wine arrangementen aan voor een hogere prijs, waarbij bijvoorbeeld exclusieve wijnen worden geschonken. Het is belangrijk om van tevoren te informeren naar de prijs en het menu, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een high wine